Dru meditatie

Wie bewust ruimte geeft aan innerlijke stilte ontwikkelt helderheid, innerlijke rust en verhoogt het concentratievermogen. Een grotere concentratie heeft als effect dat je in je dagelijks handelen bereikt wat je voor ogen hebt. Het maakt een gezonde gewoonte van "aanwezig zijn in het moment".

Yoga

De unieke Dru meditatietechnieken brengen je naar Dru ofwel het stiltepunt in je hart, onderweg gebruik je de zintuigen, ervaar je levensenergie, observeer je emoties, gedachten en overtuigingen. Achter die levende ervaringen observeert jouw hogere bewustzijn die verbonden is met je Ziel.

Met Dru meditatietechnieken ontwikkel je intuïtie, de relatie met je hogere Zelf en de diepere bezieling van je levenskeuzen. Dru Meditatie leeft, beweegt, accepteert, is stil en maakt gebruik van zang (Chanten) om het hart te openen.

Gedurende al onze retraiteweken worden dagelijks Dru Yoga- en meditatielessen verzorgd. Heb je interesse om ook in je eigen omgeving Dru Yoga te doen of wil je een Dru opleiding volgen gebruik dan onderstaande link.